L’article ha estat publicat per la revista “Trípodos”

19/11/2015

Els investigadors i professors Xavier Ribes, Belén Monclús i Maria Gutierrez publiquen a l’últim número de la revista “Trípodos: Llenguatge – Pensament – Comunicació” l’article “Del oyente al radio prosumer: Gestión de la participación de la audiencia en la radio del siglo XXI”, inclòs dins del monogràfic “From Spectators to Users: Exploring the Ongoing Transformation of Media Audiences. L’article estudia el desenvolupament de la ràdio en l’actual entorn online i les modificacions produïdes entre el mitjà i l’audiència, analitzant com l’emissor gestiona aquest nou rol proactiu de l’audiència tant en la emissió en antena com a les xarxes socials i com els oients-usuaris es converteixen en generadors de continguts a través de les xarxes socials.

Trípodos: Llenguatge – Pensament – Comunicació és una revista acadèmica de publicació bianual d’abast internacional editada per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Des de 1996 ofereix un fòrum de debat i discussió crítica al voltant de qualsevol disciplina relacionada amb el món de la comunicació: periodisme, cinema, televisió, ràdio, publicitat, relacions públiques internet, etc.

La publicació pot trobar-se a: Trípodos número 36 (2015).

Diferentes investigadores del GRISS publican «Del oyente al radio prosumer: Gestión de la participación de la audiencia en la radio del siglo XXI»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *