Despatx: I0-106

Projectes de recerca


Investigadora Predoctoral del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat com a Personal d’Investigació en Formació (PIF). Imparteix l’assignatura teòrica d’Estudis Visuals en el grau de Comunicació Audiovisual.

Graduada en Producció Cultural (UFF) i en Publicitat (UNIGRANRIO), ha realitzat màsters en Cinema i Llenguatge and Cultural Production Section (2017), International Lesbian Lives Conference (2017), VIII SINEFIL (2016), ECREA International and Intercultural Communication Section (2015) i ECREA Gender and Communication Section (2015).
Audiovisual (UNESA), en Màrqueting & Digital Business (Aula Empresarial), en Humanitats, Cultures i Arts (UNIGRANRIO) i en Educació d’Adults per al canvi Social (University of Glasgow, Universitat de Malta, Tallinn University and Open University of Cyprus).

Entre les seves contribucions destaquen diverses ponències en IBERCOM (2015 i 2017), ECREA Media Industries
Actualment es troba realitzant el Doctorat en el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat. La seva tesi doctoral se centra en una anàlisi de la representació de personatges LGTB a la ficció seriada televisiva del prime time a Estats Units.


Lidiane Nunes de Castro