Projectes de recerca


Ha impartit el Seminari de l’assignatura de Mètodes d’Investigació en Comunicació als alumnes de segon any de Publicitat. Es va graduar en Publicitat i Relacions Públiques l’any 2012 per la Universidad Nebrija de Madrid i va realitzar el Màster Universitari en Continguts de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona un any més tard.

La tesi doctoral que està realitzant se centra en l’anàlisi del patrocini en els programes d’Info-show en la programació de la TDT generalista europea. Un estudi comparatiu entre Regne Unit, Itàlia i Espanya.

La seva principal àrea d’interès en investigació són els diferents gèneres de publicitat televisiva, així com els gèneres programàtics.

Durant el 2015 va realitzar una estància predoctoral a l’estranger a Roehampton University (Londres) per a poder enriquir l’apartat de Regne Unit de la seva tesi i assistir a diferents conferències i workshops sobre metodologia.

Ha participat en diferents congressos, IAMCR (International Association for Media and Communication Research) en 2014, HLMM (International Conference on Hispanic/Latino Media and Marketing) i ECREA (European Communication Research and Education Association).

També compta amb experiència en l’àmbit professional com a Consultora de Comunicació empresarial i Relacions Públiques en Departaments de Comunicació de diferents empreses.


Sheila Guerrero Rojas