Publicacions


Investigadora del Grup d’Investigació consolidat GRISS (Grup d’Investigació en Imatge, So i Síntesi, ref 2014 SGR 1674) des de 1994 i membre de l’Observatori Euromonitor-UAB sobre tendències de programació televisiva a Europa.

Ha participat en projectes d’I+D obtinguts en convocatòries competitives amb les següents línies d’investigació: gèneres televisius de la TDT a Europa i comportament de les audiències audiovisuals.

En gestió acadèmica, ha estat Vicedirectora del Departament de Comunicació Audiovisual i de Publicitat, membre de l’equip comissariat per al Deganat de la Facultat de Ciències de la Comunicació i Vicedegana de Projectes estratègics i Relacions exteriors.

Ha gaudit de comisions de servei per treballar com a profesional a mitjans, sent, entre d’altres, fundadora i directora del canal de TV Barça TV –canal de tv oficial del FCBarcelona-; dirigint el Magazine de tarda “On vols anar a parar” de Catalunya Ràdio i, en el camp de la producció audiovisual independent, ha dirigit films, documentals, espots i sèries d’animació.

Pel que fa a publicacions, ha combinat la publicació científica, la divulgativa i la literatura infantil i app’s.


Gemma Larrègola Bonastre